Emilia Käsitöö

www.emicraft.com

Nädalavahetusest

Meil oli väääääga pikk ja raske nädalavahetus. Ja samas see kõik oli nii meeldiv ja inimesed on nii toredad!

Laupäeval käisime Viru Nikerdaja 2008 laadal. Müüsime seal kaupa ja tegime ka väikest õpituba. Üle ühe laua oli üks kohalik käsitööline Tiia, kes tegi lastega (ja ka vanemate inimestega) väga vahvaid uksesilte polümeersavist. Ja neil läks seal vist päris hästi. Tühi nende laud igatahes polnud.

Väga paljud inimesed tulid meie laua juurde ja uurisid, mis see on ja kuidas sellega ehteid valmistatakse. Hea meelega seletasime kõigile ja andsime palju spämmi ja visiitkaarte – potentsiaalsed kliendid ikkagi. Ema mul seal kõrval “töötoas” (või siis nurgas) tegi cane’isid. Neid sai valmis paras ports ja homme, kui päike meile paistab, pildistan neid ja panen veebipoodi müüki.

Väga palju laadal endal käia ei saanud, aga meeldisid väga-VÄGA kadakast tehtud vidinad. Nii peen töö ja kuidas need veel lõhnasid! Kahjuks pilte neist ei ole.

Pühapäeval saime kahjuks Nikerdajal olla vaid poole 12ni, sest meid ootas veel üks väljakutse. Sellest aga hiljem. Nii kui me pakkima hakkasime, tekkis kõigil järsku suur huvi. Siin on kaks pilti minust ja inimestest ja pakkimisest.



Peale pakkimist sõitsime Iisakusse, et tutvustada seal Polyform Products’i tooteid ja juhatada inimesed polümeersavide maailma.

Siin pildil on meie Emilia (kelle auks pood nime sai), kes on väga väsinud, kuid pidas kahel raskel päeval väga vapralt vastu.

Iisakusse jõudes ootas meid väga tore seltskond, kes otsustas ühehäälselt Mokume Gane tehnika poolt. Kui ausalt öelda, siis ma natukene kartsin seda õpituba. Ma ei olnud enne selliseid asju teinud ja ma ei kujutanud ette, kuidas see lõpuks välja näeb ja kas inimesed tahavad üldse teha seda, mida meie neile välja pakume. Üldiselt, tuhat hirmu oli. Aga kõik oli väga tore, inimesed olid nii lahked ja head ja kuulasid kõike nii hoolikalt, et mul tuli kohe heldimus peale. Me tuleme ja teeme veel, kui soovitakse!

Siin on tublid õpilased, kes tegid Mokume Gane nii nagu nad teeksid seda iga päev.

Siit pildilt paistab Riina, kes (aitähaitähaitäh) korraldas meile selle vahva kokkusaamise.

Sellele pildile vajutades näete osasid Mokume Gane cane’isid.

Me oleme väsinud, kuid õnnelikud. Veel kord suuur aitäh Viru Nikerdaja 2008 korraldajatele, osalejatele ja klientidele ning niisama uurijatele. Suur aitäh, Riinale, kes korraldas meile kohtumise. Ja kõige suurem tänu läheb õpilastele.

13 aprill, 2008 - Posted by | arvamused, õpetused, huvitavat, käsitöö, meie uudised, polümeersavi, silmailu

2 kommentaari »

  1. Väga armas kirjutis! Tegin Nikerdajast päris palju pilte- kui head-halvad nad on, aga mingi ülevaate võib sealt saada. Pane google otsingusse viru nikerdaja 2008.
    Päikest ja rõõmsaid tegemisi!
    Reeni

    Kommentaar kirjutas reeni | 16 aprill, 2008 | Vasta

  2. tõesti väga tore kirjutus
    Riinukas punastab
    teile ka aitäh aitäh aitäh, ma olen nakatatuuuuuud 😀

    seda meie kokkusaamist ma ka natuke kartsin, et kas rahvast ikka tuleb ja kas neil ka huvitav on aga kõik läks hästi

    Kommentaar kirjutas riinukas | 17 aprill, 2008 | Vasta


Lisa kommentaar